Ioana-Cuzino.net

Primele imagini cu fetița Deei și a lui Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume fetița lor Maysa. Nașterea nu a fost una ușoară, însă Deea a făcut față cu brio și acum mămica și fetița ei au ajuns acasă.

Primele imagini cu fetița Deei și a lui Dinu Maxer
Dinu Maxer este în culmea fericirii și și-a primit acasă soția și fetița cu foarte multe surprize frumoase. Cei doi mai au un băiețel mai mare pe nume Andreas, care și-a așteptat surioara cu sufletul la gură.

Citește și: Secretul dintre Gigi Becali și soția sa a fost dezvăluit. Care este legătura dintre cei doi

Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant atunci când a ajuns acasă cu micuța Maysa. „Ea este Maysa noastră! Vă facem cunoștință cu scumpa noastră fetiță! Ieșirea din spital a fost una emoționantă iar acasă ne~au așteptat multe surprize ❤️?????????”

Prima imagine cu Maysa, fetita Deei si a lui Dinu Maxer
Și Dinu Maxer a făcut declarații imediat după naștere pentru Kanal D. „Deea e bine, Maysa e foarte bine. Suntem extenuați. Poți să faci pregătiri, viața face cum vrea ea. La 2:30, Deea m-a strigat: ‘Dinu, s-a rupt apa. N-a fost atât de simplu. Operația s-a întâmplat la 6 dimineața. A sângerat! Deea are problemă cu varicele interne, iar pentru un chirurg e o mare provocare.

Citește și: Concurenții Asia Express sezon 3 au plecat spre Filipine și Taiwan Drumul Comorilor

A fost cu emoții! Acum totul e bine! S-a născut la 6:50. 3,2 kilograme, înălțimea nu o mai știu. M-au năpădit lacrimile. Totul e în regulă. Intervenția a fost serioasă. A durat cam o oră și jumătate totul. Două ore am stat lângă ea și am ținut-o de mâna. Deea o pupa încontinuu. Nu știu să spun cu cine seamănă!”