Ioana-Cuzino.net

Prima reacție a lui Victor Slav

EXCLUSIV. Prima reacție a lui Victor Slav, după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că divorțează.

Vestea că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează după trei luni de căsnicie a șocat pe toată lumea! Nu de alta, dar în ultima vreme lucrurile păreau să fi mers în direcția bună, în ceea ce îi privește pe cei doi. Relația Biancăi cu Alex Bodi nu părea să fie zdruncinată de nimic. Vacanțele erau la ordinea zilei, iar omul de afaceri își răsfăța soția cu fiecare ocazie pe care o avea.

Totuși, se pare că, situația nu era chiar atât de roz precum credea toată lumea. Surse din anturajul celor doi au declarat pentru CANCAN.RO că Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată și înșelată de soțul ei. Așa că blondina a mers la notar pentru a depune actele de divorț.
Victor Slav a marturisit ca era si normal ca Bianca sa divorteze! Voi stiti ca cioara sta mult pe gard?

Bianca Drăgușanu s-a filmat după ce ar fi fost agresată de soțul ei

Episodul violent petrecut în urmă cu câteva săptămâni între Bianca Drăgușanu și soțul său a lăsat urme vizibile pe trupul vedetei. Fosta prezentatoare TV s-a filmat cu o pereche de cercei cu cristale Swarovski care au cucerit-o. Deși a fost atentă la fiecare detaliu care a apărut în cadru, Bianca a omis un singur lucru: vânătaia vizibilă pe umărul drept și o alta sub ochiul stâng. Cu puțin timp înainte de marele scandal, Bianca Drăgușanu transmitea indicii pe contul său de Instagram. Bianca filmase în restaurant și a adăugat un GIF prin care spunea că are nevoie de spațiu

Bianca Drăgușanu a mers la masaj. Intenționat sau nu, Bianca Drăgușanu și-a filmat picioarele, iar în clip se vede că are răni pe picioare, cel mai probabil dovezile agresiunii din noaptea de miercuri spre joi, respectiv 11 spre 12 septembrie.