Ioana-Cuzino.net

Prima reactie a lui Catalin Botezatu, dupa ce a aflat ca Bianca Dragusanu divorteaza!

După un mariaj care a durat doar trei luni, Bianca Drăgușanu și soțul ei au decis să își spună ”Adio”. La scurt timp după ce s-a aflat că unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz s-a destrămat, Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri explozive. Celebrul designer a vorbit deschis despre divorțul blondinei.

Despărțire surprinzătoare în lumea mondenă! Bianca Drăgușanu și musculosul afacerist au decis să meargă pe drumuri separate în viață. La trei luni după ce au spus un ”Da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, cei doi s-au hotărât să își încheie socotelile în fața notarului, acolo unde blondina a înaintat actele de divorț.

„Nu sunt de acord cu violența, mai ales când este vorba de o femeie”
”În primul rând, dacă este adevărat, pentru că am auzit varianta asta de mai multe ori, nu trebuie să ne bucurăm de un divorț. Dacă este adevărat, sincer îmi pare rău. Acest lucru înseamnă separare și la propriu și la figurat, suferință și inimi rupte. Dacă divorțul este motivat în cazul Biancă de bătăi, este categoric că își are rostul.
Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită, nu sunt de acord cu violența mai ales când este vorba de o femeie. Indiferent de ce face o femeie, ele fac multe nesărate, cred că poate exista dialog. Cu o vorbă bună sau rea se pot rezolva problemele. Dar în niciun caz cu palma. Atunci când lovești o femeie demonstrezi inferioritatea. Mai înseamnă că acel bărbat nu are textele la el”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a vorbit despre divorțul Biancăi

”Acel bărbat este o brută!”

”Poate exista un moment în care o împingi, nu neapărat o lovești. Dar când e vorba de lovituri, care cauzează o coastă ruptă sau un picior… Atunci aceea nu se mai poate numi bătaie, se poate numi brutalitate. Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută. Nu știu dacă este cazul lui și nu vreau să fac speculații pe acest subiect, dar nu poți să dai într-o femeie la modul în care să o lași lată pe jos. Bărbăția și puterea unui mascul nu stau în asta. Când ajungi să dai într-o femeie consider că esti total lipsit de texte, de diplomație. (…)
Categoric, Bianca a luat cea mai bună decizie. Nicio femeie nu trebuie să mai stea lângă un bărbat care o agresează și îi oferă o viață grea. Nu doar în cazul Biancăi, e valabil pentru toate femeile. În momentul în care constată că relația nu mai merge, începe să fie bătută, marginalizată și nu mai este iubită nu trebuie să se sacrifice pentru nimic.

Trebuie să se gândească că viața merge înainte cu sau fără o familie. Și cel mai important e faptul că nu contează ce spune lumea și trebuie să devină puțin egoistă și să știe că are o viață de trăit înainte”, a mai declarat celebrul designer, în exclusivitate pentru