Ioana-Cuzino.net

Prima poză cu chipul fetiței lui Cabral și a Andreei Ibacka. Fanii au reacționat imediat

Chiar dacă au devenit părinții unei fetițe superbe încă din luna decembrie a anului trecut, Cabral și soția sa, Andreea Ibacka au preferat să o țină pe micuța lor prințesă departe de ochii curioșilor. Acum, însă, cei doi au hotărât că este momentul ca fanii din mediul online să facă în sfârșit cunoștință cu noul membru al familiei.

Prima fotografie cu Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka

În fotografia postată de partenera de viață a carismaticului prezentator TV, Namiko (n.r. nume de origine japoneză, care s-ar traduce prin „copilul valurilor”) este surprinsă chiar la malul mării, purtând un costumaș cu flori și pălărioară de paie, în timp ce stă cu piciorușele în apă. Adorabila imagine a stârnit un val de reacții din partea internauților, care n-au mai contenit cu laudele la adresa fetiței și a fericitului cuplu.

„Eu cred că este o păpușică de porțelan pusă pe plajă”, „Este superbă să vă trăiască și să fie sănătoasă”, „Adorabilă!😍 Frumusete de fetița!😘”, „Ce scumpete, să vă trăiască minunea, să vă aducă numai bucurii 😘😘😘”, „Leită tata!”, „Să vă trăiască,are ochișorii mamei?”, „Hmm, are fălcuțele de la tati 😍😍😍 și bulănașele de la mami💞 Perfect mix”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Loading...

Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. Sursa foto: Facebook

Cabral și Andreea Ibacka au ales un nume special pentru fetița lor

Loading...