Ioana-Cuzino.net

Prima imagine oficială cu fiul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică

Lavinia Pârva și soțul ei Ștefan Bănică au devenit părinții unui băiețel în luna mai a acestui an. Cei doi au încercat să își ferească copilașul de ochii lumii, însă de curând Lavinia a potsta o fotografie cu micuțul pe contul ei de pe o rețea de socializare.

Prima imagine oficială cu fiul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică

Lavinia Pârva a decis în sfârșit să posteze o fotografie cu băiețelul ei. Deși încă nu este pregîtită să îi arate chipul, ea a postat o imagine emoționantă cu puiuțul care o ține de mână. Este prima poză cu fiul său pe care artista o arată fanilor și aceștia sunt de-a dreptul încântați.

Soția lui Ștefan Bănică a trecut printr-o perioadă grea în timpul sarcinii, când toată lumea o critica pentru kilogramele în plus. Lavinia Pârva a fost aspru criticată pe rețelele de socializare pentru că a luat foarte multe kilograme în sarcină. Ea a primit foarte multe comentarii răutăcioase în timpul sarcinii, însă nu s-a lăsat afectată. Vedeta a dat o lecție tuturor gurilor rele și a revenit la o siluetă de invidiat. Acum este o mămică mândră și foarte frumoasă. Fanii ei sunt de aceeași părere și o felicită în mod constant pe conturile ei de Instagram și Facebook.

Lavinia Pârva a vorbit acum puțin timp despre copilașul ei într-o emisiunea televizată și a povestit că se simte foarte bine! „Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor”, a precizat artista care este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.