Ioana-Cuzino.net

Prima fotografie cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva sunt fericiții părinți ai unui băețel care astăzi a împlinit 6 luni. Cu ocazia acestei zile speciale, Lavinia a deci să posteze o fotografie cu fiul ei. Deși nu a lăsat să i se vadă fața, vedeta a dat de înțeles că băiețelul ei este un îngeraș.

Prima fotografie cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva
Lavinia a marcat această zi specială bucurându-i pe fani cu o fotografie în care apare băiețelul ei. Micuțul a împlinit astăzi 6 luni și a ieșit cu mama la plimbare, pentru a sărbători.

„Astăzi este o zi importantă pentru mine. Îngerașul meu a împlinit 6 luni. Este băiețel mare, este ager, haios și cred ca este și foarte talentat. Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!” a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei cu fiul ei.

Lavinia Pârva a fost aspru criticată pe rețelele de socializare pentru că a luat foarte multe kilograme în sarcină. Ea a primit foarte multe comentarii răutăcioase în timpul sarcinii, însă nu s-a lăsat afectată. Vedeta a dat o lecție tuturor gurilor rele și a revenit la o siluetă de invidiat. Acum este o mămică mândră și foarte frumoasă. Fanii ei sunt de aceeași părere și o felicită în mod constant pe conturile ei de Instagram și Facebook.

Loading...

Lavinia Pârva a vorbit acum puțin timp despre copilașul ei într-o emisiunea televizată și a povestit că se simte foarte bine! „Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor”, a precizat artista care este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.

Loading...