Ioana-Cuzino.net

Prima declarație a soției lui Mihai Constantinescu, după ce artistul s-a stins

Cea mai tristă veste a acestei luni este, cu siguranță, faptul că Mihai Constantinescu a murit, celebrul artist, cunoscut pentru veselia lui, fiind răpus de problemele cardiace pe care le-a tot avut de înfruntat în ultimii ani.

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Din primele informații, artistul ar fi făcut un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Soția lui Mihai Constantinescu a confirmat deja vestea cea tristă. Din primele informații, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de către medici, înainte de a fi pronunțat decesul.

„În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat soția lui Mihai Constinescu, pentru WOWbiz.

Sunt aproximativ zece ani de când Mihai Constantinescu a început să aibă probleme cardiace. De-a lungul timpului a suferit mai multe intervenţii. În anul 2017 Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis. Intervenţia a durat aproximativ 8 ore. “Intervenția a durat 6 ore, dar m-am întors în sala de operații din cauza unei hemoragii”, a spus Mihai Constantin în emisiunea “Răi, da` Buni”. De altfel, Mihai Constantinescu avea o proteză biologică în locul valvei mitrale, o proteză biologică în poziţie aortică (2018) și a suferit și un accident vascular cerebral.

Mihai Constantinescu s-a căsătorit în secret cu Simona Secrier

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au dezvăluit marele lor secret în platoul emisiunii ”Răi da` buni”. Cei doi și-au dorit o nuntă departe de ochii lumii și așa au și făcut. ”Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu.