Ioana-Cuzino.net

Poza de grup de la recepţia oferită de Regina Elisabeta a II-a. Cum a apărut Prima Doamnă a României

Poza de grup de la recepţia oferită de Regina Elisabeta a II-a. Preşedintele Klaus Iohannis a participat marţi la recepţia oferită de către Regina Elisabeta a II-a în onoarea şefilor de stat şi de guvern care participă la Reuniunea NATO din Londra.

Poza de grup de la recepţia oferită de Regina Elisabeta a II-a. Cum a fost îmbrăcată Prima Doamnă a României
Evenimentul organizat de Regina Elisabeta a II-a în onoarea şefilor de stat şi de guvern a avut loc marţi seara, la Palatul Buckingham. În urma recepţiei a fost făcută şi o poză cu toţi cei prezenţi, Iohannis fiind aşezat în partea dreaptă, pe al treilea rând.
Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Charles au fost poziţionaţi în primul rând, printre alţii şi preşedintele Donald Trump, secretarul general al NATO, James Stoltenberg, prim-ministrul britanic Boris Johnson, prim-ministrul canadian Justin Trudeau şi preşedintele turc Tayyip Erdogan.

Iohannis a avut o discuţie cu preşedintele american Trump, iar Carmen Iohannis a stat de vorbă cu prima Doamnă a Americii. Suverana şi prinţul Charles i-au întâmpinat pe liderii NATO, apoi li s-au alăturat pentru o fotografie de familie.

Klaus Iohannis va sta în Londra în perioada 3-4 decembrie pentru a participa la summitul NATO. Apariţia Primei Doamne a României a fost senzaţională, acesta purtând o rochie neagră, simplă, emanând eleganta şi stil.
Reuniunea NATO

Miercuri, şeful statului român va participa la reuniunea NATO la nivel înalt, unde va fi adoptată o declaraţie publică succintă, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese şi preocupări la nivel înalt. Preşedintele României a fost invitat de Donald Trump la un mic dejun. Trump i-a invitat la discuţii doar pe reprezentanţii statelor care au alocat 2% din buget pentru APărare.