Ioana-Cuzino.net

Povestea emotionanta din spatele acestei imagini din Cluj-Napoca. De ce tine aceasta batrana o pizza in mana

Aceasta batrana a fost fotografiata in Cluj-Napoca in timp ce tine o pizza in mana si a fost postata pe retelele de socializare. Internautii s-au intrebat ce poveste se ascunde in spatele acestei imagini.

Ei bine, se ascunde o fapta buna. O pizzerie din Cluj-Napoca ascunde un plic prin oras, care contine un tichet cadou, iar norocosul primeste doua pizza, dintre care una va trebui sa o daruiasca unei persoane nevoiase. Aceasta femeie este una dintre acele acele persoane, care a primit in dar o pizza de la castigator. Nu putem sa nu remarcam bucuria de pe chipul acestei batrane, la un gest…atat de mic si care ne arata ca fericirea vine nu doar din marile realizari pe care le avem, ci si din lucrurile marunte pe care le traim zi de zi.

“Un local din Cluj-Napoca ascunde, in fiecare saptamana prin oras, un plic care contine un voucher, iar cel care gaseste voucherul si trimite un mesaj pe pagina localului va primi 2 pizza gratuite. Una pentru el si una pe care o va darui unui om nevoias“, este mesajul postat pe grupul de Facebook “Esti din Iasi daca…”.

“Felicitari ! o mancare si pentru bietii batrani!/ Frumoasa initiativa. Bravo!!!/ Incet, dar sigur, inaintam spre civilizatie!/ O idee a unui om cu suflet mare/ Un gest nobil si un om cu suflet mare/ Daca face un bine si da o pita la o femeie saraca trebuie sa puie poza o nesimtire/ Faceti bine in tacere…binele spus deja numai e luat in calcul…a-ti mai pozat si femeia cu pizza in mana de parca ati aranjat-o pe viata../ Bravo Iasi…“, sunt doar cateva dintre comentariile primite la postare.