Ioana-Cuzino.net

Pierdere mare pentru teatrul romanesc! Anuntul trist despre actorul Florin Zamfirescu

Anunt trist in lumea teatrului romanesc. Florin Zamfirescu, unul dintre cel mai indragiti actori din tara noastra, se retrage dupa 50 de ani de cariera.

Anuntul trist despre Florin Zamfirescu. „Am mers la spectacole pana acum. In Bucuresti si in provincie am jucat intr-un singur spectacol, «Casatorie in trei», si a avut mare succes”, a declarat Florin Zamfirescu.

Anuntul trist despre Florin Zamfirescu

„Am ajuns la o varsta la care am simtit asta. Vreau sa vad tara, vreau sa stau cu cei patru nepoti ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, in ianuarie a murit mama, si am avut asa o revelatie. Am zis. Am avut experientele unor colegi care au luat drumul din teatru direct spre cimitir, si nu e bine.
Eu vreau sa ma mai bucur de viata, totusi, sa pot si eu sa calatoresc, sa vad ce e frumos, pentru ca am facut toate acestea doar in slujba pe care am avut-o. Am muncit foarte mult in viata asta, am dormit in frig, pe paie, m-am imbolnavit, am spaime, am temeri, am cosmaruri cu scene din filme. Eu zic ca am ajuns la capat. E timpul sa spun STOP”, a mai spus actorul, conform click.ro.