Ioana-Cuzino.net

Pe ce suma uriasa a cantat Stefan Banica jr. la ”Cerbul de aur”! Cati bani a incasat artistul dupa un recital de o ora

Stefan Banica jr. a fost platit regeste la Festivalul ”Cerbul de aur”, dupa un concert fabulos

Festivalul ”Cerbul de aur” s-a terminat, insa ecourile continua la Brasov! Evenimentul a fost de amploare, asa cum se astepta toata lumea, iar recitalurile au reprezentat, ca de obicei, sarea si piperul, spectacolelor din fiecare seara.

Stefan Banica jr. a sustinut un show chiar in prima seara in Piata Sfatului, in fata a nu mai putin 5.000 de spectatori, care au fredonat alaturi de el fiecare refren, de la ”Ani de liceu” la ”Cum am ajuns sa te iubesc” sau la ”Toata lumea danseaza”. Artistul a mai punctat si cu refrene de muzica populara din toate zonele Romaniei, momente ce au facut deliciul publicului, astfel ca oamenii au dansat si s-au distrat impreuna cu indragitul trubadur si trupa lui de instrumentisti si dansatori mai bine de o ora.

Stefan Banica jr. a incasat bani seriosi la ”Cerbul de aur”! Artistul a avut onorariul dublu fata de un concert obisnuit

Show-ul oferit de artist a fost rasplatit cu aplauze si cu cereri de biss, iar la final, efortul sau a meritat caci, Stefan Banica jr. a incasat bani seriosi la ”Cerbul de aur”! Surse bine informate au dezvaluit ca suma luata de vedeta a fost una extrem de consistenta, aproape dubla peste cea pe care o castiga la un concert obisnuit, si anume aproximativ 25.000 de euro.