Ioana-Cuzino.net

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce l-am prins pe soțul ei cu alta:

Imagini senzaționale cu soțul Oanei Zăvoranu. Acesta a fost surprins ”în tandrețuri” cu o altă femeie. Bărbatul se afla în compania unei brunete sexy, ”colegă” de antrenamente. Într-o atmosferă extrem de relaxantă, soțul Oanei Zăvoranu și ”sexy-colega” de sală au stat la o șuetă pe terasa unei benzinării. Există o strânsă relație de prietenie între cei doi, aceștia chicotind, minute bune, la o cafea.

Au existat, totuși, unele momente… care pot da naștere unor întrebări delicate. Bruneta cu care palestinianul se afla la masa din benzinărie și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar Alex a recurs la unele atingeri puțin cam… tandre. Mai exact, soțul Oanei Zăvoranu a mângâiat-o pe ”colega” de la sală, în câteva rânduri, pe picior. Gesturile lui Alex se pare că nu i-au displăcut sexoasei brunete. Dimpotrivă, aceasta a schițat un zâmbet în momentul în care a simțit atingerile pe gambă.

Evident, o astfel de informație nu avea cum să o lase indiferentă pe Oana Zăvoranu, iar focoasa vedetă a luat, imediat, atitudine. Dar fiindcă nu trăim ”în pădure”, Oana a considerat că nu a fost vorba decât dxespre o ”ieșire” nevinovată.

”Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Pai unde trăim, în padure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?”, a declarat Oana Zăvoranu pentru VIVA!.
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în secret

Oana Zăvoranu – 45 de ani – Ioana Zăvoranu, în cartea de identitate. Este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au
ost Mihaela şi Silviu Prigoană.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie.”, a declarat Oana Zăvoranu.