Ioana-Cuzino.net

Oana Roman a stat internată 2 zile în spital

Oana a avut parte momente dificile în ultimele zile, după ce a mers de urgență la spital. Vedeta se afla la botezul fiicei Gabrielei Cristea și se simtea foarte rău, încă de când ajunsese, a stat puțin, a făcut câteva poze, iar apoi a ajuns direct pe mâna medicilor.
După aproximativ două zile în care a stat în spital și s-a odihnit, Oana Roman se simte mai bine și a fost externată. Deși la început Oana a pus problema de sănătate doar pe seama oboselii, medicii au găsit ulterior adevărata cauză. Diagnosticul pus a fost amigdalită, pe care vedeta se pare că a luat-o de la fiica ei, ea având sistemul imunitar scăzut din cauza epuizării.

„Am avut o amigdalită pultacee. Am luat-o în urma faptului că sistemul meu imunitar a scăzut. Am luat-o de la Iza. Am dormit, m-am odihnit“, a spus Oana Roman.

Oana Roman se vede obligată să își vândă apartamentul unde stă împreună cu familia ei. Ea și soțulei vor să își cumpere o casă în afara Bucureștiului, unde o va lua și pe mama ei, Mioara Roman, cu ei, deoarece nu se simte foarte bine și nu vor să o lase să stea singură.
Vedeta a mai explicat că un motiv în plus pentru care vrea să vândă locuința sunt câțiva vecini cu care a avut diverse conflicte, ba chiar a făcut plângere a poliție.

“Mama nu s-a simţit bine acum ceva vreme. Acum e mai bine. Pentru că nu s-a simţit bine, eu m-am speriat foarte rău. Norocul a fost că a putut sa mă sune să-mi spună că i s-a făcut rău. Până am ajuns la ea, am simţit că trec vreo trei ani. Era mijlocul zilei, eu stau în Tei, ea destul de departe. Am sunat la Salvare, a ajuns înaintea mea… În urma analizelor nu s-a identificat realmente de la ce… Pentru că s-a lovit foarte tare când a căzut, a fost destul de nasol. A stat atunci o săptămână în spital…

Mă tot gândeam că e foarte complicat faptul că stă destul de departe de mine. Am ajuns la concluzia că într-un fel trebuie să fie mai aproape de noi ca să o putem monitoriza un pic mai mult. Nu eram pregătiţi în vara asta să o facem, dar forţaţi de alte împrejurări am hotărât că e mai bine să vină să stea la noi. Problema este că noi nu avem destul spaţiu încât să stăm toţi pe o perioadă lungă în această casă. Noi avem un apartament foarte frumos, care are aproape 100 de metri pătraţi, dar doar trei camere.(…)”, a povestit Oana Roman în emisiunea “Agenţia VIP”.