Ioana-Cuzino.net

O romanca din Italia s-a dus acasa in pauza de pranz

Mihaela Roua, in varsta de 32 de ani, mama unei fetite de 6 ani, s-a intors acasa in pauza de pranz si acolo a fost injunghiata mortal de iubitul ei, tot roman, a notat Gazeta Romaneasca. Mihaela lucra la un magazin de camasi din localitate. Patroana localului, intrigata ca nu mai vine din pauza de pranz, a sunat-o. Dar mihaela tot nu i-a raspuns. Colegii, ingrijorati, au venit la locuinta Mihaelei, dar nu le-a raspuns nimeni. Apoi, au anuntat politiei disparitia femeii.

Pompierii au spart usa si au gasit-o pe Mihaela hacuita cu mai multe lovituri de cutit. Arma crimei a fost gasita la fata locului.

„Eu am vorbit cu ea pana la ora 12:24 cand mi-a facut un apel video fiindca termina o comanda care trebuia expediata. Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu si dupa ora 14:00 colegii au inceput sa se ingrijoreze, asadar au venit la cladirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea daca e masina parcata, daca se simte rau, dar nu le-a deschis nimeni.

Ma intorceam de la Cesena si am venit direct la carabinieri

Dupa aceea, pe la ora 16:30 eu ma intorceam de la Cesena si am venit direct la carabinieri sa denunt disparitia, tocmai pentru a putea deschide usa apartamentului si pentru a vedea ce s-a intamplat”, a declarat angajatoarea romancei, conform observator.tv.

Vecinii au spus ca in jurul pranzului au auzit tipetele femeii. Cristian Daravoinea, in varsta de 36 de ani, partenerul femeii, a fost arestat cateva ore mai tarziu. Era plin de sange si se plimba pe o strada din oras! Mihaela voia sa se desparta de el, iar barbatul, gelos, a luat decizia de a o ucide cu bestialitate.