Ioana-Cuzino.net

O profesoara din Buzau le-a cerut elevilor sa nu-i cumpere flori in prima zi de scoala: „Am rugamintea, daca se poate, sa cumparati…”

Un gest uluitor a fost facut de o profesoara a unei scoli din Buzau, inainte de festivitatea de deschidere a noului an scolar. Cadrul didactic a trimis un mesaj comun parintilor elevilor din trei clase ale unitatii de invatamant gimnazial.

Parintii au receptionat un mesaj care i-a lasat fara cuvinte si care i-a facut sa priveasca scoala cu alti ochi si sa o trateze cu maxim respect pe cea care l-a expediat.

Profesoara le-a cerut oamenilor sa renunte la obisnuitul gest de a-i cumpara cate un buchet de flori, propunandu-le ca banii cheltuiti cu plantele sa fie folositi in alt mod. Mai exact, profesoara i-a sfatuit sa investeasca aceeasi suma in rechizite, care sa ajunga la elevii nevoiasi, care nu-si pot achizitiona toate materialele didactice de care au nevoie.

Profesoara de limba romana se numeste Veronica Bulf si preda la Scoala Gimnaziala „George Emil Palade”.

Explore Shaftsbury Avenue – London: Video Travel Guide
„Ideea a venit, pur si simplu, vazand la TV sau pe internet ca sunt foarte multi copii fara posibilitati. Le-am transmis parintilor mesaj, parintii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pachetel, le-am strans si le-am trimis unei asociatii. Au mai ramas cateva pe care urmeaza sa le donam”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.