Ioana-Cuzino.net

O prezentatoare de la Pro TV va candida la următoarele alegeri

Elena Lasconi vrea să candideze la următoarele alegeri. Prezentatoarea tv îşi doreşte să obţină funcţia de primar al oraşului Câmpulung Muscel şi se pare că are şanse serioase.

Elena Lasconi va candida la următoarele alegeri! Prezentatoarea vrea să fie primar la Câmpulung Muscel
Anunţul a fost făcut chiar de Elena Lasconi, care este intrigată de faptul că în oraşul în care doreşte să candideze nu se ivesteste şi nu se modernizează nimic. De aproape 14 ani prezentatoarea de la Pro Tv are o casă în această localitate şi ca urmare s-a ataşat enorm de toată regiunea.

Se pare că Elena Lasconi a creat şi o pagină de Facebook care se numeşte ”Elena Lasconi alege Câmpulung”, unde promovează oraşul şi împrejurimile.
Elena Lasconi va candida la următoarele alegeri! Prezentatoarea vrea să fie primar la Câmpulung Muscel

“Câmpulung a rămas îngheţat în anii ’90. Nu s-a schimbat aproape nimic important de la revoluţie încoace. Şi nu trebuie să fii expert în urbanism sau politici sociale ca să îţi dai seama că la mijloc sta o lipsă crasă de interes din partea autorităţilor locale. Nu vor să schimbe oraşul. Nu vor să facă nimic. Mie îmi plac clădirile istorice din Câmpulung pentru ce ar putea să devină, nu pentru ceea ce sunt. Dar ca să se întâmple asta ar trebui să existe un alt tip de atitudine în primul rând din partea primăriei.”, a declarat Elena Lasconi.

Prezentatoarea de la Pro Tv susţine că actualul primar nu îşi respectă cetăţenii, iar ea a sesizat acest lucru când a mers în audienţă pentru a-şi rezolva o problemă.

“Şi o să vă dau un exemplu concret: ce pretenţii să avem apropo de schimbare, când primarul îi tratează pe oameni, la audienţe, cu aroganţă unui vechil. Un stăpân de sclavi. Şi nu spun asta pentru că aşa am auzit de la cineva, ci pentru că am fost în audienţă eu însămi – aveam probleme pe stradă, nu ajungea reţeaua de apă potabilă – şi l-am auzit cu urechile mele”, a mai spus Lasconi.
Întrebata dacă va candida că independent, Lasconi a spus:“Că independent nu e vorba că nu aş avea vreo şansă. Dar eu am lucrat toată viaţa în echipă. Ca să fii primar şi să schimbi lucrurile, trebuie să treci anumite decizii prin Consiliul Local. Şi acolo ai nevoie de susţinere de mai mult de 50% în consiliu. Şi cum să obţii acea susţinere dacă nu eşti într-un partid în care crezi? Analizez toate opţiunile. Încă nu am luat o decizie în ceea ce priveşte aprtidul care să mă susţină”, a încheiat Elena Lasconi.