Ioana-Cuzino.net

O mama, filmata in timp ce-si tinea bebelusul pe podea, in aeroport. Multi s-au grabit sa o judece, dar cand au aflat motivul, le-a parut rau ca au criticat-o. Ce incerca femeia, sa faca, de fapt. Parinti, luati exemplu

O mama a fost trasa la raspundere de catre oamenii de pe internet, dupa ce a fost pozata in timp ce statea pe telefon, iar bebelusul pe jos, in aeroport.

O mama a fost trasa la raspundere de catre oamenii din jur, dupa ce o imagine cu ea a devenit virala pe retelele de socializare. Femeia a fost surprinsa in timp ce statea pe un scaun, in aeroport, cu bagajele langa ea, insa bebelusul ei era pus jos, pe un prosop. Dar care este, de fapt, povestea in spatele acestei fotografii?

Imaginea care a devenit virala pe retelele de socializare a starnit foarte mult interes oamenilor. Acestia au judecat-o pe femeie, atribuindu-i diferite sintagme jignitoare, precum ”mama denaturata”, ”mama groaznica”, dar si un val de critici dure care au afectat-o foarte mult.

Imaginea a fost distribuita pe retelele de socializare cu mesajul celebrul al lui Albert Einstein: „Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti”.

Chiar si-asa, oamenii s-au grabit sa o judece pe femeie, spunandu-i ca este o mama denaturata, insa, adevarul este altul. Molly Lensing, care este de profesie asistent medical la o clinica de pediatrie si mai are acasa doi copii, ramasese blocata in aeroportul din Colorado de peste 20 de ore, alaturi de fetita ei de doar doua luni, dupa ce zborul lor a fost anulat.

„Anastasia statea in caruciorul ei de prea multe ore, iar eu aveam mainile obosite de la tinutul in brate si de la bagaje. Avea nevoie de spatiu ca sa se intinda, iar eu trebuia sa comunic cu toti membrii familiei, care se intrebau unde suntem”, a explicat Molly.

Mama a avut o experienta neplacuta in aeroportul din Colorado, iar imaginea a circulat pe internet fara voia ei: „Simteam ca mi-a fost violata intimitatea. Lucrez la o clinica de pediatrie si imi era teama ca nu cumva seful sau unul dintre colegii mei sa vada poza si sa fiu data afara. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat”.