Ioana-Cuzino.net

O mai ții minte pe Ana Mocanu, fosta asistentă TV? Uite cum arată acum dansatoarea

Tu o mai ții minte pe Ana Maria Mocanu, fosta asistentă TV? Iată cum arată acum! Schimbarea e spectaculoasă.

Ana Maria Mocanu a trecut prin multe schimbări de-a lungul anilor, de când a avut începuturile în cariera TV, când a avut o emisiune alături de Loredana Chivu, care avea la bază un reality al vieții lor, dar și după ce nu a mai apărut pe micul ecran.

Fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu a știut întotdeauna cum să facă să intre în grațiile bărbaților, dar acum, de mulți ani chiar, Ana Maria se bucură de prezența unui singur om, cel care, desigur, i-a furat și inima. Chiar și așa, de multe ori, Ana Maria Mocanu a ieșit în evidență prin naturalețea sa. De multe ori s-a demachiat în direct și le-a arătat tinerelor că Ana are un ten curat. Chiar dacă a trecut prin multe schimbări, fosta asistentă tv rămâne în topul preferințelor bărbaților!

De-a lungul anilor, Ana Maria Mocanu a trecut prin foarte multe schimbări, mai ales în aria beauty-ului. Dacă noi am cunoscut-o, pe vremuri, ca fiind roșcată, frumoasa Ana Maria Mocanu și-a schimbat, după aceea, părul, devenind chiar și portocaliu, șaten și brunet! Ultima schimbare colosală pe care fosta asistentă TV a făcut-o a implicat și culoarea părului. Aceasta și-a vopsit părul blond, dar nu numai! Focoasa blondă și-a mărit și buzele și și-a schimbat și forma sprâncenelor.