Ioana-Cuzino.net

O femeie din Dolj

O femeie a luat o mașină de ocazie în Filiași, județul Dolj, iar șoferul i-a făcut propuneri indecente, precizând că nu e Dincă. Femeia l-a înregistrat, dar nu a depus plângere. Polițiștii s-au autosesizat și fac cercetări.
Femeia susține că, în urmă cu o lună, a urcat la ocazie într-o mașină, în Filiași, iar șoferul i-a făcut propuneri indecente, cerându-i să-l lase să „o pupe jos de două ori”.

Femeia a înregistrat conversația și difuzat-o pe o pagină Facebook, convinsă că vocea bărbatului va fi recunoscută.
„Totuși, ai putea să mă lași! Că nu-ți fac altceva…Doar te pup jos de două ori și revenim. (…) Toate rămâneau între noi. Deci, nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat e mascat!“, spune bărbatul în înregistrarea audio.
Acesta continuă să o convingă pe femeie să-i accepte propunerea și o asigură că nu e Dincă: „Nu se întâmplă nimic! Nu-ți fie frică, nu-ți fie teamă că nu sunt din ăla…Nu sunt Dincă! Ai văzut la televizor?“, se mai aude pe înregistrare.

Femeia nu a depus nicio plângere la poliție.

„Momentan nu putem divulga identitatea persoanelor aflate în mașină, până nu vom primi acordul celei pe care o considerăm victimă. Al doilea Dincă?”, se arată în postare.
Cei care comentează postarea sunt de părere că femeia trebuia să meargă urgent la Poliție: „Așa ceva este inadmisibil, tolerăm toți nenorociții, sunt copile care merg la ocazie”. Alții scriu că identitatea bărbatului trebuia dată publicității, pentru că foarte multe eleve merg la școală la Craiova cu mașini de ocazie și trebuie să știe de cine să se ferească.

Mă cutremură doar gândul că oricare dintre voi, puteți fi în locul acestei persoane de sex feminin care a îndrăznit să urce în mașina unui astfel de obsedat. Da, se întâmplă în Filiași. Momentan nu putem divulga identitatea persoanelor aflate în mașină, până nu vom primi acordul celei pe care o considerăm victimă. Al doilea Dincă ?

Publicată de Avizier Filiaşi pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Poliția Dolj s-au autosesizat și a început o anchetă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.