Ioana-Cuzino.net

O femeie din Barlad a comandat o pizza si a asteptat doua ore. Cand a deschis cutia a avut parte de surpriza vietii ei! Ce era, de fapt, in cutie

O barladeanca nu va uita prea curand ce i s-a intamplat weekendul acesta! Ea a sunat la o pizzerie din oras si a facut o comanda simpla, insa surpriza a fost extrem de mare cand a primit-o acasa.

Rar se intampla sa auzim de o pizza proasta, pentru ca pizza este… VIATA. Fie ea chiar si rece! Intamplarea pe care a trait-o insa o barladeanca va da peste cap aceasta teorie.

Ei bine, femeia a facut comanda la una dintre cele mai apreciate pizzerii din oras, asteptand timp de doua ore sa-i fie livrata. Si asteptarile, dar si pofta i-au fost spulberate atunci cand i-a ajuns si a deschis cutia!

In fata ochilor i-a ”rasarit” o mare bataie de joc: o pizza arsa in intregime! Fara sa stea prea mult pe ganduri, clienta l-a contactat chiar pe patronul localului, insa raspunsul lui a fost halucinant!

”Patronul sustine ca de fapt e foarte buna, si ca asa trebuie sa fie. Un nesimtit!! Regret orice comanda la ei”, a scris femeia pe un grup de Facebook, acolo unde a facut si public incidentul.

In mod evident, foarte multi barladeni s-au aratat indignati dupa ce au vazut poza. ”Cum sa mancati asa ceva??!! Sper ca nu ati si platit-o!!