Ioana-Cuzino.net

O femeie beata din Galati a anuntat la 112 ca este sechestrata. Ce a urmat intrece orice imaginatie

O femeie din judetul Galati a sunat la 112 anuntand ca a fost sechestrata intr-un apartament din orasul Tecuci, iar apoi le-a spus politistilor ca a vrut sa faca o gluma. Oamenii legii au constatat ca femeia era beata.

Potrivit reprezentantilor IPJ Galati, prin apelul la 112 facut, miercuri, o femeie i-a anuntat pe politisti ca este sechestrata intr-un apartament din orasul Tecuci.

Echipajul care a raspuns apelului a gasit-o pe apelanta la adresa indicata, fara sa fie sechestrata, femeia explicandu-le politistilor ca, din cauza cantitatii de alcool pe care o consumase, a vrut sa faca o gluma.

„O femeie de 32 de ani, din comuna Gohor, a sesizat Politia Municipiului Tecuci, la numarul unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca ar fi sechestrata in locuinta unui barbat, cu numele Oliver, pe raza municipiul Tecuci. Politistii tecuceni au identificat persoana in cauza si, la domiciliul acesteia, au gasit-o pe femeia care facuse sesizarea si care se afla intr-o vadita stare de ebrietate. Ea a declarat ca a mers de bunavoie la domiciliul barbatului si ca a sesizat politia, dorind sa faca o gluma”, au declarat reprezentantii IPJ Galati.

Loading...

Politistii au deschis un dosar penal pentru inducerea in eroare a organelor judiciare.

Loading...