Ioana-Cuzino.net

Nuti, bona familiei Reghecampf, face dezvaluiri neasteptate din casa din Dubai. Ce se intampla daca Anamaria doar indrazneste sa se uite urat la ea

Elena Fulgeanu, alias Nuti, este unul dintre oamenii de incredere ai impresarei Anamaria Prodan. Desi femeia a demisionat in 2010, impresara a convins-o sa se intoarca repede acasa.

Nuti a facut dezvaluiri neasteptate in cadrul emisiunii „Prodanca si Reghe viata in Dubai”, de la Antena Stars. Ea este cea care are grija de copii si ii alinta tot timpul, mai ales pe Bebeto, fiul cel mic al impresarei si al lui Laurentiu Reghecampf.

„Cum sa pierd un meci de-al lui Bebe? Trebuie sa ne impartim. Bebe nu are fite si nu are harfe, e un baiat cuminte si ascultator. Eu nu imi amintesc sa fi facut vreo prostie”, a spus Nuti. „Din cauza ei are harfe si fite. Eu uite asa il tin si ea il alinta, ii face toate poftele. E ma-ta doi, nu? Daca ma uit putin cas la Nuti e tragedie. Lasand gluma la o parte, eu nu am mai vazut un copil mai cuminte decat Laur. De cand e mic si mergem la restaurant el nu se misca. Este incredibil!”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Loading...