Ioana-Cuzino.net

Nicolae Guță, scandal teribil cu propria fiică, Nicoleta.

Nicolae Guță a intrat în conflict cu propria fiică, Nicoleta. Celebrul cântăreț de manele a jignit-o fără nicio jenă și, totodată, a amenințat-o că nu va mai cânta niciodată. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani.
Totul s-a întâmplat din cauza mariajului eșuat pe care Nicoleta Guță l-a avut cu Andrei Căldăraru. Femeia a făcut dezvăluirile, cu ochii în larcimi, la emisiunea “Acces Direct”. La momentul respectiv, artista a cunoscut un bărbat în mediul on-line pentru care ar fi vrut să pună punct căsniciei.

Situația l-a deranjat teribil pe Nicolae Guță, care și-a jignit fiica și a somat-o să nu mai cânte vreodată și să mai apară în public cu numele de Guță. Din fericire, au îngropat securea războiului, iar acum se înțeleg mai bine ca oricând, potrivit spynews.ro.

Nicolae Guță are 12 copii
Altfel, la 51 de ani, Nicolae Guță are 12 copii și se pregătește să devină din nou ginere. El și mama celui mai mic moștenitor, Cristina, vor să facă nunta în ziua în care îl vor boteza pe Edan. Devenit un familist convins în ultimii ani, controversatul manelist a ales să nu investească bani în mașina pe care o conduce, astfel că… de multă vreme, el conduce un autoturism fabricat în România și pe care o preferă mulți dintre români.

În timpul unor declarații mai vechi, fosta lui soție, Narcisa, a vorbit despre mașina lui personală. “Dacie – pentru ca e un om modest, merge cu ce se simte bine. A zis ca nu vrea sa investeasca mult intr-o tabla pentru ca aia se indoaie, se sparge, a zis ca mai bine investeste in proprietati. Dar are multe case. Mai mult de 9 are. Eu am o masina mai scumpa decat a lui”, a declarat Narcisa Guță, fosta soție a manelistului, într-un interviu oferit la Antena 1.