Ioana-Cuzino.net

Monica Tatoiu, diagnostic crunt

Monica Tatoiu si-a construit o imagine de femeie de o tarie incredibila, fiind considerata de multi o adevarata „doamna de fier”. Insa, chiar daca are o energie si un optimism debordant pentru cei 63 de ani ai ei, fosta femeie de afaceri a trecut si ea prin cumpenele ei.

Unul dintre cele mai grele momente din viata Monicai Tatoiu a fost momentul cand a primit un diagnostic crunt. La numai 23 de ani, a fost diagnosticata cu cancer, problemele de sanatate devenindu-i umbra tot restul vietii.

Monica Tatoiu, diagnosticata cu cancer

Sanatatea Monicai Tatoiu a fost greu incercata, probabil ca sa „echilibreze” norocul incredibil pe care l-a avut pe plan financiar si profesional. La numai 23 de ani, fosta femeie de afaceri a fost diagnosticata cu cancer in faza a doua.

A fost grav, chiar foarte grav. Monica Tatoiu a povestit ca a fost la un pas de moarte si ca, dupa ce a invins boala, aceasta a recidivat, doar trei ani mai tarziu.

„Am avut o problema la 23 de ani si era sa mor: cancer in faza a doua. Tata nu a vrut sa-mi puna el diagnosticul, fiindca nu poti fi doctor pentru propria familie. Am reusit sa depasesc momentul cu ajutorul unor prieteni ai tatei. De trei ani de zile boala a revenit. Mi-am facut niste analize si doctorul mi-a zis ‘Puteti sa muriti in orice clipa’ (…). Sunt lucruri la care refuz sa ma gandesc. Am o problema la sold, probabil ca in doi-trei ani ajung in scaunul cu rotile. Sunt zile in care trag piciorul dupa mine, dar continui sa schiez, sa dansez”, povestea Monica Tatoiu, acum cativa ani.