Ioana-Cuzino.net

Mihai Mitoșeru și-a refăcut deja viața

Un nou cuplu în showbiz, Nicoleta Matea & Mihai Mitoșeru? A fost întrebarea de pe buzele tuturor celor aflați în Oxya, cu o noapte în urmă! Pentru că prezentatorul de la Kanal D și fosta ”casnică” de la MasterChef au apărut împreună la inaugurarea clubului

Mihai Mitoșeru tocmai a divorțat, în lacrimi chiar, la propriu, pe micul ecran, la una dintre televiziunile mondene,. Nicoleta are același statut, doar că ”despărțirea” ei s-a derulat cu mulți ani în urmă. Asta au în comun cei doi protagoniști ai unei seri de vis, petrecute la inaugurarea clubului Oxya, din zona de nord a Capitalei. Își refac viața cele două vedete? Și-au găsit marea iubire? Ușor de imaginat după cele povestite de o sursă autorizată a CANCAN.RO.

”Istoria” s-a scris așa: Nicoleta Matea și Mihai Mitoșeru au apărut în club, împreună, pe la miezul nopții. Prudență maximă sau, poate, între ei nu s-a aprins flacăra iubirii… nu se țineau de mână! Printre zeci de vedete una și una prezente în club au trecut prezentatorul TV și fosta ”casnică” de la MasterChef și s-au așezat la o masă. Singuri, ca doi porumbei. Dar nici acolo nu au făcut gestul de tandrețe maximă care să anunțe o nouă idilă. S-au tatonat! Sau, ca o expresie tot din fotbal, Mihai a testat „terenul”.

Nicoleta Matea, „casnica” de la MasterChef, divorț rapid

Nicoleta Matea, „casnica” sexy si rea din al doilea sezon al show-ului MasterChef, a divorțat după o căsnicie care a durat doar un an și trei luni. S-a întâmplat în 2014, când Nicoleta anunța despărțirea pe pagina de Facebook. „Eu și soțul meu am decis să divorțăm. Distanța se pare că și-a spus cuvântul, iar între noi au intervenit destule divergențe în timp. Nu aș fi dorit să fac publică această problemă, dar m-am simțit datoare cu o explicație față de prietenii care și-au dat seama de tristețea mea. Sper să îmi fiți alături în continuare, așa cum și eu voi fi alături de voi! Vă mulțumesc”, a scris vedeta.