Ioana-Cuzino.net

Mesajul șocant postat de Bodi după noua altercație cu Bianca Drăgușanu

eri, paparazzi i-au surprins pe Alex Bodi și pe Bianca Drăgușanu, din nou, în mijlocul unei dispute aprige. La un moment dat, frumoasa blondină pare să încerce să se arunce în fața mașinilor, gest necugetat și intens discutat în mediul online. Ce a făcut Bodi imediat după incident? A postat în mediul online despre ce s-a întâmplat. Mesajul șocant postat de Bodi după noua altercație cu soția lui!

Bodi și Bianca se pregătesc să semneze divorțul

Și-au anunțat divorțul în urmă cu o lună, dar între timp s-au răzgândit de nenumărate ori. Totuși, imaginile recente surprinse cu cei doi indică o despărțire iminentă în cazul celor doi. Bianca și Bodi par că nu-și găsesc liniștea în cuplu și sunt autorii, pe zi ce trece, unor scene din ce în ce mai șocante.

Ieri, paparazzi i-au surprins certându-se din nou într-o parcare, iar Bianca pare să fi fost la un pas de a se arunca în fața mașinilor. Totuși, blondina n-a vrut să comenteze nicicum comentariile apărute în presa de online. Între timp, Bodi a postat în mediul online câteva imagini sugestive pentru cele întâmplate ieri.

Citește și:
Viorica Dăncilă, desființată că a „defilat” cu un ceas Cartier de aur, extrem…
Făcea curat în fabrică atunci când a văzut în magazie un televizor vechi de 30 de…
Mesajul șocant postat de Bodi după noua altercație cu soția lui

Bărbatul a ținut să posteze un mesaj incisiv, pe care mulți l-au interpretat ca fiind la adresa Biancăi. „Eleganța este atunci când ai multe de spus, dar preferi să păstrezi tăcerea”, a fost mesajul apărut pe contul de Instagram al lui Bodi.