Ioana-Cuzino.net

Mercur intra in Sagetator din 9 decembrie. Vin zile grozave pentru patru zodii

Mercur intra in Sagetator din 9 decembrie si acest eveniment astral aduce o multime de schimbari pentru fiecare zodie. Este posibil sa intampinati o perioada mai grea, insa totul va trece cu bine. Daca nu ati facut schimbarile necesare atunci cand trebuie, e posibil sa va loviti de tot felul de piedici, scrie stiritv.ro

Mercur intra in Sagetator din 9 decembrie. Urmeaza si zile bune pentru 4 zodii

Taurii vor avea parte de mai multe schimbari pozitive, in special pe plan relational si sentimental. A venit vremea lor in sfarsit!

Gemenii sunt si ei avantajati de Mercur si sunt mult mai comunicativi, stiu sa rezolve anumtie conflicte si sa isi pastreze calmul atunci cand este nevoie. Stau bine si pe plan financiar.

Racii trebuie sa faca alegeri importante, mai ales in ziua de 9 decembrie. De aici viata lor se poate schimba foarte mult. Depinde de ei daca in bine sau in rau.

Leii vor avea castiguri uriase si vor sarbatori din plin un succes profesional. Ei vor rezolva si mai multe probleme de sanatate care i-au macinat in ultimele luni.

Fecioarele au toate sansele sa renunte la vicii car ele-au adus numai probleme. De asemenea vor deveni mai calme si mai organizate.

Balantele nu stiu sa comunice prea bine si ar putea avea probleme, in special la locul de munca, din acest motiv.

Scorpionii sunt si ei prost pozitionati de tranzitul lui Mercur. Au tot timpul chef de cearta si stau foarte prost la capitolul comunicare cu familia si prietenii.

Sagetatorii vor lua dezicii foarte bune pentru ca viata lor sa se schimbe enorm. Mercur ii avantajeaza din toate punctele de vedere si daca stiu sa profite vor avea numai de castigat.

Capricornii ar putea avea probleme in dragoste. Urmeaza o perioada haotica pe plan sentimental si vor fi dezamagiti de anumite persoane.

Varsatorii nu sunt foarte afectati nici negativ, nici pozitiv de Mercur. Pentru ei urmeaza o perioada de liniste.

Pestii nu stau prea bine cu banii si cheltuielile fara rost ii ingroapa in datorii.