Ioana-Cuzino.net

Meghan Markle din nou insarcinata? Noi marturisiri despre Ducesa de Sussex

Pe zi ce trece apar tot mai multe speculatii despre Ducesa de Sussex. Multa lume banuieste acum, dupa turneul de familie din Africa, ca Meghan Markle ar fi insarcinata. Declaratii despre acest lucru a facut si Paul Burrell, fostul marjordom al Printesei Diana.

Meghan Markle din nou insarcinata? Noi marturisiri despre Ducesa de Sussex

La doar 6 luni de la nasterea primul lor copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, se pare ca Meghan Markle si Printul Harry asteapta un nou bebelus. Cei doi au declarat in repetate randuri ca isi doresc o familie mare, asa ca nimeni nu exclude varianta ca Ducesa sa fie deja gravida din nou, mai ales dupa imbracamintea pe care a ales-o in timpul turneului din Africa. Meghan Markle a ales doar rochii care se leaga in fata cu un cordon, de parca ar fi dorit sa isi acopere burtica.

„Cred ca Meghan va avea un bebe foarte curand. A. Pentru ca ceasul ticaie. B. Pentru ca vrea sa aiba cel putin doi copii. C. Ati observat ca in timpul ultimului turneu din Africa si-a legat aproape fiecare tinuta in fata abdomenului incercand sa se acopere? Ar putea fi cu adevarat insarcinata? Daca da, vor fi nevoiti sa-si numeasca bebele Angola.”, a declarat Paul Burrell in cadrul unui interviu amplu pentru publicatia Life & Style.

Loading...

Presa speculeaza de mai bine de o luna o a doua sarcina a Ducesei de Sussex, dupa ce vestimentatia purtata de Meghan in ultimul timp a dat indicii despre existenta unui nou bebelus. Se pare ca ea ar fi purtat chiar si haine pe care le-a avut in timpul sarcinii cu micutul Archie, dar si alte haine mult mai largi decat in mod obisnuit.

Loading...