Ioana-Cuzino.net

Medicul Monica Pop a făcut anunțul

Moarte Cristinei Țopescu a stârnit controverse. S-a discutat mult despre acest subiect în ultimele zile și au fost lansate mai multe ipoteze care au dus la moartea jurnalistei, printre care a fost luată în calcul și ideea sinuciderii. Medicul Monica Pop a explicat, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” care au fost motivele ce au răpus-o pe jurnalistă.

Monica Pop era și o apropiată a Cristinei Țopescu și îi cunoștea îndeaproape viața și stările prin care trecea în ultima vreme.

„După părerea medicală, ca să spun așa, a fost un lucru care nu se soldează de obicei decât rar cu deces și anume o tulburare de ritm cardică. Deci, inima nu mai merge, ca să înțeleagă toată lumea, în ritmul normal, deci între bătăi trebuie să fie aceeași distanță. Nu s-a mai întâmplat și aceste tulburări de ritm pot să dea stop cardiac, ceea ce s-a și întâmplat. Stopul cardiac e cauza de moarte a absolut oricui, dar el este generat de ceva”, a spus Monica Pop, la „Sinteza zilei”.

Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Ea a fost găsită fără suflare în casa din Otopeni, duminică seara, de către polițiștii care au venit la fața locului, alertați de o vecină, care bănuia că se întâmplase ceva, pentru că nu o mai văzuse pe Cristina de câteva săptămâni.