Ioana Cuzino

Marte revine azi în semnul Vărsător! Iată cum îți influențează zodia!

Marte, planeta acțiunii și a războiului, revine astăzi în semnul Vărsător, semn pe care l-a tranzitat episodic și în lunile mai și august și va sta aici până pe 16 noiembrie.

Marte în tranzit prin zodia Vărsător ne determină să socializăm mai mult, să fim mai independenți, să ne exprimăm liber, să ne punem în evidență ideile originale și inovatoare și ne stimulează inițiativa. Acest tranzit să alătură și susține tranzitul planetei Uranus, planeta marilor schimbări, aflată pentru 7 ani în Taur, și ne îndeamnă să ne dedicăm adevăratelor pasiuni și să ne explorăm la maxim propriile resurse. Iată cum infșluențează fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează!

Berbec

După o perioadă în care Marte, întocmai guvernatorul lor, i-a îndemnat pe nativi să-și revizuiască atitudinea față de sectorul profesional, acum va dinamiza sectorul prieteni și planuri de viitor. Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de nemulțumiri legate de prieteni, conflicte cu persoane din anturaj și nu este exclus ca unele relații să se încheie. Pe de altă parte, nativii ar trebui să-și foloseasă energia pentru a demara noi proiecte sau a repune pe picioare proiecte mai vechi.

Taur

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Taur revizuirea principiilor de viață, dar și a viziunii pe care o au asupra studiilor, călătoriilor și relației cu persoanele din străinătate, acum le îndreaptă, din nou, atenția către zona profesională, iar nativii se vor concentra pe ducerea la alt nivel a carierei și pe reîmprospătarea imaginii. Atenție la conflictele care vor apărea în aceste zone!

Gemeni

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Gemeni o revizuire a atitudinii pe care o au față de zona financiară și i-a îndemnat să-și chibzuiască cheltuielile, acum vine să le activeze casa călătoriilor, a studiilor și a relației cu străinătatea, semn că nativii vor acționa în aceste domenii. Nu este exclus ca o serie de principii de viață să li se dea peste cap, poate chiar în urma unei călătorii.

Rac

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Rac o reviziuire a relațiilor parteneriale, de acum va tranzita sectorul avantajelor materiale, al creditelor și al banilor deținuți în comun cu partenerul sau cu terți. În următoarea perioadă, nativii Rac vor fi nevoiți să acționeze pe aceste direcții și să caute toate mijloacele posibile de a-și îmbunătăți veniturile. O serie de nativi pot începe demersurile pentru a intra în posesia unui credit, în timp ce alții, care au depus deja actele, îl pot obține în această perioadă.

Leu

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Leu reviziuirea deciziilor și atitudinii pe care le au față de locul de muncă și, în general, de tot ce ține de sectorul profesional, acum nativii vor fi nevoiți să-și concentreze atenția pe zona relațională. Nu vor lipsi conflictele cu persoana iubită și partenerii de afaceri, iar acele proiecte care nu mai sunt de interes sau nu mai aduc profit, vor fi abandonate.

Fecioară

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Fecioară reviziuirea sentimentelor, dar și a modului de relaționare cu partenerul de viață și copiii, acum va tranzita sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot avea parte de schimbări importante la locul de muncă, unele pozitive, altele care vor stârni nemulțumiri, iar relația cu colegii poate deveni conflictuală. Se cere mai multă prudență și interes pentru starea de sănătate.

Balanță

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Balanță revizuirea atitudinii față de membrii familiei și mai mult interes pentru locuință, acum le dinamizează sectorul sentimental și al activităților creative. Nativii pot intra în conflicte cu partenerul de viață, cu copiii și-și pot canaliza energia asupra activităților artistice.

Scorpion

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Scorpion să-și revizuiască atitudinea față de rude și i-a provocat la capitolul studii și edplasări, acum vine să le dinamizeze sectorul locuinței și al familiei. Nativii vor avea ocazia să se implice mai mult în activități care privesc casa, ănsă nu sunt excluse conflictele cu membrii familiei, mai ales cu aceia alături ed care locuiesc. Pot apărea rupturi de relație, iar unii nativi își pot schimba domiciuliul.

Săgetător

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Săgetător să-și revizuiască atitudinea față de sectorul financiar și să fie mai puțin cheltuitori, acum le cere mai multă atenție la comunicare și prudență la deplasări. Impulsivitatea planetei poate aduce conflicte în sfera relațională, în special cu rudele, și poate favoriza accidente și traumatisme.

Capricorn

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Capricorn să-și revizuiască atitudinea față de sectorul financiar, să facă economii și să ia decizii înțelepte în viața de zi cu zi, acum le aduce ocazia de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii își vor da tot interesul și vor acționa cu mai multă energie pentru a obține colaborări, pentru a demara proiecte noi și pentru a-și găsi un loc de muncă mai bine plătit.

Vărsător

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Vărsător șă-și reevalueze principiile de viață și a favorizat stările de introspecție și meditație, acum intră întocmai în semnul lor, pe casa personalității, pentru a le aduce energia necesară să se implice în acele activități care pot da un alt sens vieții lor. De asemenea, nativii vor avea inițiativă, vor tinde către impulsivitate în acțiuni, însă vor avea și mai multă încredere în ei.

Pești

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Pești să-și reevalueze relațiile de prietenie, acum va traversa casa subconștientului, iar nativii se vor simți sleiți de energie, fără chef de viață și socializare și se vor retrage, se vor izola, pentru a face o introspecție dură și pentru a medita la aspecte legate de viața persoanlă, dar și legate de sectorul financiar.