Ioana-Cuzino.net

Mario Iorgulescu e in mare pericol! „Daca scapa, am sa-l termin! Nu ma las pana nu-l voi vedea terminat!” Cine este omul care-l ameninta pe fiul sefului LPF

Mario Iorgulescu trece prin momente grele. Se lupta pentru a supravietui, iar in eventualiatea in care tanarul fiu al presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal va reusi sa treaca peste aceasta cumpana, va urma un posibil proces la finele caruia ar putea fi condamnat la inchisoare.

Si ca si cum aceste probleme nu ar fi suficiente, o alta amenintare se intrevede la orizont. Unul dintre verii lui Dany Vicol, barbatul decedat in urma accidentului produs la Chitila, a promis ca nu se va lasa pana cand Mario nu va fi terminat.

„Daca Mario scapa cu viata si ajunge in inchisoare, il voi termina! Dinte pentru dinte!’, le-ar fi spus acesta colegilor de celula, acesta ispasind o pedeapsa pentru care a fost condamnat.

Gino Iorgulescu ar fi aflat de aceste amenintari din spatele gratiilor si a luat deja primele masuri de precautie. A angajat mai multi bodyguarzi.

„Lui Gino ii este teama de razbunare, mai ales ca s-a auzit de acea amenintare… Asa ca in scurt timp el isi va angaja cativa bodyguarzi”, a dezvaluit un apropiat al presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Loading...