Ioana-Cuzino.net

Marian Mxicanu’ si sotia lui au ajuns la Politie in Serbia. Ce s-a intamplat

Marian Mexicanu si sotia lui au avut parte de peripetii in Serbia! Au ajuns la Politie, dupa ce au fost furati in parcarea unui restaurant.

Invitati in platoul emisiunii “Agentia VIP”, Marian Mexicanu si sotia lui au povestit cum au fost furati in timp ce se aflau la restaurant. Ana a ramas fara haine, iar lui Marian Mexicanu i s-au furat mai multe lucruri pe care le folosea la cantari. Cei doi au fost la politie mai mult fiind deranjati de gest, insa oamenii legii nu s-au aratat prea entuziasti vizavi de cazul lor.

“Am fost in Serbia, la un eveniment foarte frumos. Am iesit pe la Portile de Fier si nu am gasit un restaurant mai ok. Am zis ca unde oprim si unde vedem un restaurant, aia e! Nu erau camere, numerele noastre romanesti… Microbuzul nostru l-am parcat afara si erau acolo foarte multe masini cu numere romanesti.

Oamenii ne-au recunoscut insa, cand am plecat de acolo, soferul mi-a spus sa vin la masina ca ne-au furat sarbii. Eu port tot timpul o geanta unde tin niste fire pentru un wireless de la acordeonul meu, am cardul, midiile si niste fire. Ala l-a luat! Si mai aveam niste medicamente. Norocul nostru este ca eu, de cate ori plec in strainatate, tin toate actele la mine. Toate au fost la mine, in borseta pe care o tin asa, ca Guta! Anei i-a luat toate hainele.

Loading...

Tocmai ii cumparasem un bagaj si avea si ea acolo… Era si cu surioara ei ca venise la noi in vacanta. Totul s-a intamplat repede”, a declarat Marian Mexicanu la “Agentia VIP”.

“Am fost la politie pentru ca era aproape de noi si mi-au zis si multi dintre romani sa mergem la politie pentru ca e normal. Orice se intampla, daca ti se fura, e normal sa anunti politia”, a mai adaugat artistul.

Loading...