Ioana-Cuzino.net

Mama Luizei Melencu

Monica, mama Luizei Melencu, susţine după şapte luni de la dispariţia fiicei sale că nu îl consideră pe Gheorghe Dincă un criminal. Chiar dacă a trecut atâta timp, femeia speră că fata este în viaţă.

Recent, a apărut un clip video cu o tânără româncă care se afla pe o stradă din Genova (Italia). Despre aceasta s-a speculat că ar fi Luiza. Mama ei însă, spune că a avut dubii încă de la început faţă de aceste bănuieli.

„Să sperăm că cineva ne ajută. Dar speranţe mari nu am. După votul de astăzi, mari speranţe nu am. Totuşi, există Dumnezeu. Am rămas fără replică, nu ştiu ce să zic. Eu oricum am avut dubii în privinţa acelei tinere. Eu ca mamă, mi-am dat seama. Era din Galaţi şi avea şi accent. Eu ca mamă i-aş fi recunoscut cel puţin vocea”, a declarat îndurerată Monica Melencu pentru Observator.

Deşi au trecut şapte luni de când fiica sa a dispărut, Monica Melencu se roagă permanent la Dumnezeu, crezând că Luiza însă este în viaţă. Femeia susţine că atât fata ei, cât şi Alexandra au fost traficate.

Loading...

„Am speranţă că Luiza trăieşte. O să merg şi în Italia. Traficată, da, dar omorâtă este exclus. Asta a fost de la început. Eu refuz să cred acea variantă cu butoiul, refuz să cred că i-a dat o palmă sau un pumn şi a fost doborâtă. Nu. Poimâine se fac şapte luni de când a dispărut. De când am vorbit ultima dată.

Sunt date pe care nu le cunosc din dosar, dar dacă dânşii ei merg pe o singură pistă este greşit. Pentru mine nu există. Eu merg pe pista că fetele sunt traficate. Eu cred că ar avea mai multe beneficii de pe urma fetelor dacă era vii decât dacă le-ar fi omorât. Eu nu îl văd pe Dincă un criminal”, a mai spus Monica Melencu pentru aceeaşi sursă.

Loading...