Ioana-Cuzino.net

Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor la colegiul unde învăța fiica ei:

Părinții Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie 2019, în Caracal, sunt prezenți la deschiderea anului școlar de la Colegiul Tehnic „C.D Nenițescu” Craiova, acolo unde fata era elevă. Mama Luizei a transmis în fața colegilor un mesaj sfâșietor.
„Aș fi dorit să particip la deschiderea anului școlar alături de Luiza. Astăzi nu veți mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o”, a spus mama Luizei, în fața elevilor Colegiului Tehnic „C.D Nenițescu” Craiova.

Poartă un tricou cu chipul Luizei
Mama Luizei poartă un tricou cu chipul copilei, iar mai multe persoane au fotografii cu fata răpită de Gheorghe Dincă.
”Odată cu dispariția Luizei, parcă s-a pierdut o părticică din univers, s-au pierdut multe zâmbete, multe idealuri. (…) Suntem cu gândul numai la tine și te asigurăm că ușa casei, ușa internatului, ușa școlii vor fi mereu deschise”, a spus mama copilei.

Familia Luizei Melencu a fost invitată la festivitatea de deschidere de către conducerea colegiului. De altfel, Luiza Melencu figurează în catalog în acest an. Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut din Caracal în luna aprilie 2019. Gheorghe Dincă le-a declarat anchetatorilor că a omorât-o chiar în ziua în care a luat-o la ocazie şi, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.