Ioana-Cuzino.net

Madalin Ionescu s-a întors la pupitrul știrilor! Vezi cum arată primul jurnal prezentat de celebrul om de televiziune

Mădălin Ionescu surprinde din nou. De data aceasta, spre bucuria fanilor săi, cunoscutul om de televiziune s-a întors la pupitrul știrilor, el prezentând un jurnal dedicat în exclusivitate locuitorilor orașului Otopeni, oraș în care, de altfel, locuiește și el, alături de familia sa.

Madalin Ionescu s-a întors la pupitrul știrilor: „Voi fi cel mai fericit!”

„M-ați văzut vreodată prezentând știri? Nu? Ei bine… iată! Am început un proiect excepțional, în premieră pentru spațiul online, destinat locuitorilor orașului în care traiesc de mai bine de opt ani și tuturor celor care vor să-l cunoască mai bine! O sa fiți uimiți! E chiar un oraș super cool! Un model administrativ care ar trebui multiplicat! Acum 25 de ani era un dezastru urbanistic. Dar omul sfințește locul! Așa s-a întâmplat și aici. Așadar… “Jurnal de Otopeni” este un grupaj informativ lunar realizat in parteneriat cu Primăria Otopeni. Dacă o sa va și placa modul in care prezint… voi fi cel mai fericit! Astept reacțiile voastre!”, și-a anuntat Mădălin Ionescu fanii pe contul său de Facebook.

Mădălin Ionescu este un cunoscut om de televiziune în vârstă de 49 de ani, care s-a făcut remarcat de-a lungul anilor datorită emisiunilor de mare succes pe care le-a prezentat. El a fost gazda atât a știrilor, cât și a talk-show-urilor politice, cât și a show-urilor de divertisment pe care le-a dus pe cele mai înalte culmi ale audienței. Este căsătorit cu frumoasa Cristina Șișcanu și este tatăl a trei copii minunați.