Ioana-Cuzino.net

Madalin Ionescu a facut anuntul chiar inainte de Anul Nou: ” Pentru mine si Cristina 2020 va aduce, printre altele, o…separare”

Madalin Ionescu a facut o noua declaratie pe pagina sa de facebook, chiar inainte de Anul Nou. Iata ce spune vedeta.

Noul an se apropie cu pasi repezi…. Pentru mine si Cristina 2020 va aduce, printre altele, o…separare. Una temporara generata de plecarea ei in Republica Dominicana pentru a participa la puternicul “Survivor”, un show tv plin de experiente la limita si cu o adrenalina care depaseste in intensitate chiar si rezonanta destul de contondenta a numelui sau. Pentru prima oara vom sta departe unul de celalalt atat timp. Ne va macina un dor teribil, dar mai presus de acest sentiment, Cristina va trebui sa traiasca fara Petra, fapt care o va biciui sufleteste in fiecare zi.

Participarea la “Survivor” este, insa, un challenge extraodinar, un moment de testare a propriilor vulnerabilitati si o oportunitate de a arata ce calitati compun profilul unui invingator . Cristina este un om de exceptie, de un altruism si de o intelepciune dincolo de cotidian si cred ca va fi unul din preferatii vostri de la “Survivor”. Eu voi ramane acasa cu un program foarte lejer …

Voi fi nevoit sa ma ocup de firma ( e a Cristinei), de contractele pe care le avem in derulare, dar si de cele care vor veni, voi avea foarte multe filmari pentru proiectele online sau de marketing in care sunt implicat, voi plati colaboratorii, furnizorii, taxele, voi superviza realizarea unor materiale si programe video, dar mai presus de toate, va trebui sa am grija ca Petra sa nu resimta ca pe un soc plecarea Cristinei, sa fiu si tata si mama, sa desfasor tot felul de activitati cu ea, sa recreez rutina lor, sa-l supraveghez si pe Filip etc.

Poate chiar o sa am timp si sa dorm … Hai… ca e bine ! Si eu voi avea “Survivor-ul”meu . 😀 Nu ne plangem. E de bine ! E despre testarea limitelor si despre iubire, eficienta, actiune, munca, bucurii, emotii si reusite… Asta e farmecul vietii”, a spus Madalin Ionescu.