Ioana-Cuzino.net

Mă cert cu amanta soţului meu” Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțire, după agresiunea din public

Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea seara trecută, la un eveniment monden, unde a obținut un premiu important din cariera ei de designer. Ea și-a făcut apariția împreună cu soțul ei, deși, în urmă cu doar câteva ore înainte să ajungă la petrecerea cu ștaif, cei doi s-au certat teribil, iar partenerul vedetei a agresat-o în plină stradă. În cadrul unui interviu oferit după ce i-a fost înmânat trofeul, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cu se ceartă cu amanta soțului ei.

Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțirea de soțul ei
Aseară a avut loc Gala Performanței și Excelenței 2019, iar printre vedetele care au fost premiate se numără și fosta soție a lui Victor Slav – a primit Premiul pentru originalitate în design vestimentar și vânzări spectaculoase – Bianca Drăgușanu Fashion. Înainte să urce pe scenă ca să îi fie înmânat trofeul, fosta prezentatoare TV a oferit primele declarații despre despărțire, subliniind la un moment dat că: “eu și soțul meu nu avem planuri”. și a mărturisit că, în curând, ea și partenerul său vor face o conferință de presă în cadrul căreia vor oferi multe amănunte despre ce se întâmplă, de fapt, în mariajul.

“Te rog nu mai insista (n.r.: despre divorţ). Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferinţă de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu. Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu, despre motivul pentru care se ceartă cu soțul ei

Deși… aparent, lucrurile stau foarte bine între cei doi, la scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a oferit primele declaraţii reporterului XNS, ea și soțul său au avut o discuție aprinsă după ce au plecat la mașină. Fără să-şi dea seama că este filmată, vedeta i-a reproşat partenerului că îi interzice anumite lucruri.

“Ei îi permiţi, dar eu nu am voie”, i-a spus Bianca Drăguşanu soțului ei. Întrebată de reporterul XNS ce se întâmplă, vedeta a spus că se ceartă cu amanta soţului ei. Deşi a făcut această declaraţie vizibil nervoasă, Bianca Drăguşanu a încercat să dreagă mai apoi lucrurile, precizând că a glumit. “Mă cert cu amanta soţului meu. Am glumit”, a afirmat Bianca Drăguşanu.
Bianca Drăgușanu, agresată de soț înainte să fie premiată în cadrul Galei Performanței și Excelenței 2019
Cu câteva ore înainte să primească Premiul pentru originalitate în design vestimentar și vânzări spectaculoase, Bianca Drăgușanu a fost agresată de soțul ei în apropierea unui local de fițe din București, iar martorii care au asistat la scenele acide au fost șocați. Afaceristul s-a îndreptat amenințător către vedetă, iar Bianca Drăgușanu l-a împins cu piciorul în timp ce era urcată pe mașină. “Te rog frumos! Vrei să apari la știri?”, se aude vocea speriată a Biancăi Drăgușanu, conform kfetele.ro. (Vezi video AICI)

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în urmă cu o săptămână
Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț săptămâna trecută, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.