Ioana-Cuzino.net

Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară. Familia a aflat că ultimul apel de pe telefonul ei a fost către niște ”cetățeni romi” din Breaza

Colegele Luizei Melencu au început ieri școala. Manualele de anul trecut ale fetei au rămas acasă. Diriginta Luizei a rugat-o pe mamă să le aducă la liceu, dar femeia nu se îndură, parcă ar capitula definitiv, dacă s-ar despărți de ele. Iar profesorii încă nu i-au încheiat situația școlară Luizei pe anul trecut. Nici ei nu se îndură, e ca și când ar recunoaște că nu o mai așteaptă.
Citeşte întreaga ştire: Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară. Familia a aflat că ultimul apel de pe telefonul ei a fost către niște ”cetățeni romi” din Breaza

In curtea casei bătrânești din Radomir, mama și bunicii se frământă printre zeci de întrebări fără răspuns. «Nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el» Un singur iubit a avut Luiza. Pe Alexandru. Se știau de când erau copii, părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde erau cu toții la muncă. “Se tot certau și se împăcau.

Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, spune Ioana, prietena Luizei. “Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor”. Pe pagina lui de Facebook, Alex postează fotografii sub care curg comentariile admirative ale fetelor “Alex are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea aici s-o vadă.

Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, povestește mama Luizei. “În sufletul ei, avea ceva pentru el”, completează Ioana. “Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună.” Alex și Luiza au fost vreo 3-4 luni împreună “Numai că sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el”, mărturisește prietena Luizei. “Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el».

El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el.”