Ioana-Cuzino.net

Luis lazarus i-a dăruit un bolid de 60.000 de euro iubitei sale! Ce maşină a primit Loulou de ziua ei

Luis Lazarus i-a pregătit iubitei sale, Andreea, o petrecere pe cinste de ziua ei de naştere, dar şi pentru numărul record de vizualizări la cele două clipuri lansate împreună cu Melisa, “Pati, Pati” și “Hashi”. Printre vedetele care au fost alături de cei doi s-au numărat Melisa, colega ei de trupă, Claudia Ghițulescu, Rocsana Marcu, Florin Grigore, Bianca Rus, Florin Burscau, Costin Mărculescu, Sorin Mărcuş, Silvana Riciu şi altele.

Luis Lazarus i-a dăruit un bolid de 60.000 de euro iubitei sale

Luis Lazarus a ales de această dată să îi ofere cadou Andreei o bijuterie pe patru roţi. Jurnalistul a dezvăluit că i-a cumpărat iubitei sale un Range Rover sport, care valorează aproximativ 60.000 de euro. “E logodnica mea, iar anul viitor în aprilie facem 10 ani de când suntem împreună. Aş zice că e o relaţie longevivă, mult mai lungă decât a unora care s-au căsătorit şi au divorţat în 10 ani. Cadoul? Stă în garaj şi o să-l vedeţi în miniatură pe tort. Este o maşină, un jeep Range Rover sport noul face night”, a mărturisit Luis Lazarus pentru Click.ro.
IUBITA LUI LAZARUS A LANSAT O NOUĂ PIESĂ

Loulou, iubita lui Lazarus, împreuna cu buna ei prietenă Melisa, ambele foste concurente la celebrul show ”X Factor”, cu deja zeci de milioane de view-uri pe YouTube, au reușit să lanseze piesa momentului, “Pati Pati”!

O prezentatoare TV renumita a aflat ca are cancer, in direct
Numele pisei vine de la prescurtarea din limba spaniola a expresiei “ para ti”, care înseamnă “pentru tine”! Piesa este un mix balcanic, cu nuanțe latino, cântată în spaniolă! Piesa este produsă de Tommo Production, o casa de producție care a mai dat lovitura de doua ori, național și planetar, lansând piese de succes , “Memories” si “Chocolata”!