Ioana-Cuzino.net

LOVITURA PRIMITĂ DE ANTENA 1, DUPĂ CE LOREDANA GROZA A APĂRUT FĂRĂ SUTIEN LA TV

Loredana Groza a avut o apariție provocatoare la TV! Invitată la matinalul de la Antena 1 împreună cu băieții de la Voltaj, cunoscuta artistă a venit îmbrăcată în negru din cap până în picioare, iar piesa de rezistență a fost sacolul care avea un decolteu de-ți tăia respirația.
Ținuta sexy i-a uimit pe telespectatori, dar și pe cei de la CNA

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, difuzată luni, 3 noiembrie, cu Loredana invitată, a fost reclamată la CNA.

Potrivit paginademedia.ro, emisiunea urmează să fie analizată de CNA în ședințele următoare, după ce va fi întocmit un raport de monitorizare.
Loredana Groza, preocupată de felul în care arată
Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ea a apelat, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil.

În legătură, însă, cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală.
“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic.
În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.