Ioana-Cuzino.net

Lovitură năucitoare pentru Stana Izbaşa

Stana Izbaşa a pierdut procesul cu o firmă de asigurări, pe care ea l-a declanşat. Pe 10 mai 2018, la Judecătoria Timişoara a fost înregistrat un dosar încadrat la categoria „litigii cu profesioniştii”, al cărui obiect a fost “pretenţii”, Stana Izbaşa figurând ca “reclamant”, în timp ce o societatea de asigurări a fost “pârât

Stana Izbaşa a pierdut procesul cu o firmă de asigurări. Dosarul a fost repartizat la o altă secţie
Cea mai cunoscută cântăreaţă de muzică de petrecere din Banat a dorit să recupereze o sumă de bani de la firma de asigurări cu care Izbaşa a avut un contract. Judecătorii au amânat judecarea cauzei de mai multe ori pentru ca, pe 12 iulie 2018, dosarul să fie repartizat la o altă secţie a Tribunalului Timişoara.

Stana Izbaşa a pierdut procesul cu o firmă de asigurări. Nu a făcut apel

Şi acolo au fost câteva termene amânate, dar pe 12 decembrie 2018 a venit decizia, care i-a fost defavorabilă Stanei Izbaşa: “Respinge acţiunea civilă formulată de reclamanta Izbaşa Stana în contradictoriu cu pârâta Uniqa Asigurări S.A., având ca obiect pretenţii. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Timişoara. Pronunţată în şedinţa publică din 12.12.2018”. Izbaşa nu a făcut apel, astfel că a pierdut definitiv procesul.

Loading...
Loading...