Ioana-Cuzino.net

Loredana Chivu, declarație de dragoste pentru Alex Velea! Fanii au rămas mască

Loredana Chivu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. Și cum blondina adoră să fie în centrul atenției și este plină de surprize, i-a făcut o adevărată declarație de dragoste lui Alex Velea, chiar pe pagina sa de socializare.

Bine… acum nu vă gândiți că i-a strigat iubirea în public, ci a fost ceva mai subtilă și nu a atentat la iubitul Antoniei, însă a postat o melodie de-ale artistului, iar în mesaj a adăugat câteva inimioare. Să fie blondina îndrăgostită, din nou, sau pur și simplu îi place mult mesajul piesei și a vrut să le înfrumusețeze ziua prietenilor virtuali?

Încă nu știm, dar cert este că Loredana Chivu este mai echilibrată ca oricând, iar vedeta chiar a mărturisit recent că este pregătită să devină soție și mamă. Doar că până la pasul cel mare, acela de a renunța la viața de vedetă în favoarea celei e mămică, Loredana Chivu încă este în căutarea bărbatului care să întrunească toate calitățile pe care ea le admiră la un posibil partener de viață.

Loredana Chivu, mamă casnică și cu trei copii
Loredana Chivu a declarat că atunci când își va găsi alesul inimii și va merge la Altar, va renunța la dans și la evenimente. Blondina are în plan să își deschidă o afacere, pentru a se întreține.

„Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii. Am timp să îi fac pe toți, toate la timpul lor. Nu am fost cerută încă. Dacă sunt măritată nu voi mai putea să dansez pentru că deja am început să pun bazele unei afaceri și o să mă ocup de altceva”, a spus Loredana Chivu.