Ioana-Cuzino.net

Loredana Chivu a făcut conversațiile publice, după ce Jador de la Puterea Dragostei a afirmat că a “avut-o”

Loredana Chivu a vorbit despre relația avută cu Jador de la Puterea Dragostei, după ce acesta a afirmat că ar fi avut ceva cu focoasa blondină, cea cu care None a avut o relație.
None de la Puterea Dragostei i-a sugerat lui Jador să nu mai comenteze legat de femei, pentru că el ar fi avut femei mai bune și că nu se ridică la nivelul lui.
Moment în care Jador a afirmat că a trecut și el pe acolo (n.r.- făcând referire că ar fi trecut prin patul Loredanei Chivu, fosta lui None).

“Eu nu fac parte din emisiunea aia si tot sunt adusa in discutie… nu mi se pare normal…
si cum st adusa in discutie gen tu spui ca ai trecut si tu pe la mine… pai cum vorbesti asa de min in situatia în care noi doi n-am facut nimic?
dar nimic… nu am dormit impreuna, nu ne-am vazut în afara evenimentului din Germania, dar să facem alte lucruri gen sex…

foarte urât… de azi inainte nu ma intereseaza ce e acolo nu vorbiti de mn… aveti fete in casa, ati intrat pt ele, vorbiti despre ele…
despre mine nu e nimic de spus… am avut dreptate cu ceea ce credeam…”, este mesajul Loredanei Chivu pentru Jador, făcut public, în exclusivitate, în vlog-ul făcut de Reea&Tina.
Jador de la Puterea Dragostei susține că nu s-a lăudat că a avut-o și a încercat să-i explice Loredanei Chivu că s-a produs o confuzie, însă blondina nu a vrut să-i răspundă la numeroasele apeluri.