Ioana-Cuzino.net

LOREDANA, Aparitie de zile mari 🙈

Loredana Groza i-a surprins pe invitații evenimentului caritabil la care a participat în urmă cu câteva ore cu ținuta ei provocatoare, iar pe fani i-a șocat. Celebra cântăreață a ales să își facă apariția pe scenă într-o rochie de seară neagră, lungă, strălucitoare, dar cu un decolteu mult prea provocator. Cei mai mulți dintre internauți au criticat-o pe vedetă pentru că “și-a sugrumat” silicoanele, iar în filmarea pe care chiar ea a făcut-o publică se observă că și-a lipit ceva pe sâni ca să nu arate chiar tot.

Lordana Groza și-a arătat sânii în decolteul provocator de la o rochie

La 49 de ani, Loredana Groza are un trup de zeiță și, în ultima vreme, surprinde de la o apariție la alta. Seara trecută, îndrăgita artistă a îmbrăcat o rochie cu o croială mult prea îndrăzneață pentru locul în care a mers să cânte. Mult după miezul nopții, ea a urcat pe Instagram o filmare realizată înainte să urce pe scenă, iar în dreptul ei a scris mesajul următor: “Showtime (n.r.: Este timpul pentru show)!!!🎤🖤🌹~Loredana#charitygala @reteaua.reginamaria #love #giveback #feelings #hearttoheart #alive”.

Imediat de dai play la clipul de mai jos, o vei vedea pe cântăreață care se îndreaptă către unul dintre reprezentanții evenimentului caritabil și, la un moment dat spune: “Ready for the show? (n.r.: Sunteți gata pentru show?)”. Îmbrăcat la patru ace, oficialul îi dăruiește Loredanei Groza un trandafir roșu, iar ea exclamă: “A, ce drăguț!”. Galant, reprezentantul evenimentului îi mărturisește: “Să nu vă recunosc!”, iar ea afirmă retoric: “Să nu mă recunoști?!”. Întâlnirea lor se termină cu o urare venită din partea gentleman-ului: “Mult succes!”, iar cântăreața îi răspunde: “Să fie!”.

Loredana Groza, criticată pentru decolteul provocator purtat seara trecută la un eveniment caritabil
“Știi… știm că ești frumoasă… și, totuși, apariția e de filme XXX. Oare de ce dezgolirea e o dorință a vedetelor? Pfff..”, “Un pic cam exagerat expuși 😁😁😁”, “Ea măcar are ce să arate”, “Nu arăta totul. Nu ai nevoie, esti o femeie valoroasă!”, “Superbă💙💙💙”, “Fix un cur, în loc de sâni, oribil, săraca…”, “Păcat de vestimentația cam dezgustătoare. Ești frumoasă, dar aici cam out of line… mai modestă e mai bine primit de public” sunt șapte dintre comentariile strânse de postarea vedetei.