Ioana-Cuzino.net

Lora, de urgență la spital. Diagnosticul rapid pus de medici

Cântăreața Lora a trăit clipe de coșmar, după ce a fost implicată într-un incident și a ajuns de urgență la spital. Imediat ce a ajuns pe mâinile medicilor, aceștia i-au pus un diagnosticul rapid. Astăzi, când a mers să își promoveze noua melodie: “Prea Târziu” – realizată în colaborare cu băieții de la Proconsul, ea a dezvăluit ce i s-a întâmplat.

Lora a ajuns de urgență la spital

În vârstă de 37 de ani, Lora a suferit recent o entorsă la piciorul drept. Azi, când a mers în studioul celor de la Radio Europa FM împreună cu membrii formației Proconsul, ea a împărtășit fanilor ce diagnostic a primit recent de la medici printr-un mesaj în care a făcut haz de necaz. Mărturisirea ei a fost însoțită de o poză în care se poate observa orteza de gleznă pe piciorul drept. “Ce entorsă sexy am.. 😏😜 #lansare @proconsul_music @radioeuropafm #preatarziu #youtube #radio (…)”, a scris frumoasa cântăreață pe conturile ei de socializare când a postat imaginea făcută în studioul cunoscutului post de radio.

Proconsul și Lora au lansat piesa “Prea Târziu”

Lora și artiștii din trupa Proconsul sunt fericiți pentru că, în sfârșit, așteptarea lansării videoclipului pentru piesa la care au colaborat s-a încheiat. Melodia lor – “Prea Târziu” – a fost lansată ieri, iar artista a caracterizat această reușită muzicală într-o postare pe Instagram ca fiind: “încă un vis împlinit”.