Ioana-Cuzino.net

Lidia Fecioru a gasit leacul pentru o boala intima care afecteaza foarte multe femei

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a gasit un leac pentru persoanele care sufera de virusul papiloma uman, o afectiune care poate afecta organele intime.

Lidia Fecioru, leac pentru paraziti

„Am sa va spun un leac pentru parazitii din corp, pentru parazitii intestinali. Toti avem in corp, mai mult sau mai putin. Exista oameni care din cauza parazitilor au probleme foarte, foarte mari.

Pot face chisturi parazitare pe intestine, pe creier si asa mai departe.

Pe ficat, si asa mai departe. Se pune pelin, cu frunze, cu tulpina si cu radacina la un loc si cuisoare. Se dau prin masina de rasnit cafea, pelinul planta. O tocam marunt cu tot cu radacina. O putem cumpara de la plafar.
Praful de cuisoare si praful de pelin trebuie sa fie in gramaj egal. Se ia cate o lingurita seara, cu o ora inainte de masa.

Se ia seara pentru ca noaptea parazitii sunt mult mai activi in organism. Fierea, ficatul, au orele lor de functionare noaptea.

Se ia o lingurita cu varf pentru adulti si rasa pentru copii. Acestea sunt plante parazitare. Se beau cu apa pentru ca sunt foarte amare.
Se poate lua cu miere sau zahar de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o luna de zile doza din 3 in 3 zile, ca sa fie profilactic.
Sa nu uitam ca papiloma virus sunt parazitari”, a declarat Lidia Fecioru.