Ioana-Cuzino.net

Jador de la Puterea Dragostei ar fi lăsat însărcinată o brunetă focoasă! „Sunt iubita oficială”

Jador de la Puterea Dragostei ar fi lăsat însărcinată o brunetă focoasă. Tânăra a confirmat totul într-un live pe Facebook-ul lui Mircea Nebunu.

O brunetă în vârstă de 21 de ani, din Pitești, susține că ar fi iubita lui Jador de la Puterea Dragostei și că ar fi însărcinată cu el.

Jador de la Puterea Dragostei iubita insarcinata

Mircea Nebunu a transmis live imagini cu frumoasa brunetă, acolo unde confirmă că este iubita oficială și că ar fi lăsat-o însărcinată. Ba mai mult decât atât, în video a fost arătată și conversația dintre Jador și tânără.

Jador de la Puterea Dragostei iubita insarcinata

Mesajul lui Mircea Nebunu pentru Jador de la Puterea Dragostei
¨Jador de la Puterea Dragostei, ai lăsat-o pe fata asta gravidă. Te așteptăm aici să o iei. Ai lăsat-o aici. Măcar răspunde la telefon. Da, este iubita lui. Uite ce frumoasă este, el a lăsat-o gravidă și a blocat-o pe telefon. Te așteaptă aici să bei o cafea. Vrei să scapi de ea și o arunci aici în grădina mea. Ai zis că ajungi în două ore și nu ai mai venit. Uite mesajele, dovada. E fată frumoasă, are 21 de ani și Jador a lăsat-o gravidă și nu mai vrea să vorbească cu ea.”, a spus Mircea Emil, cunoscut drept Mircea Nebunu, într-un live pe Facebook.