Ioana-Cuzino.net

Iuliana Luciu a câstigat procesul cu Andreea Podărescu

In iulie 2018, fosta asistentă de la „Acces Direct”, Iuliana Luciu, a dat-o în judecată pe Andreea Podărescu, după ce bruneta a acuzat-o pe fosta asistentă a Simonei Gherghe că i-ar fi spart casa. Sora Nicoletei Luciu a câștigat acum procesul!

Din câte se pare, Iuliana Luciu a susținut în fața magistraților faptul că, de-a lungul timpului, a avut grijă să își contureze o imagine de fată la locul ei, a colaborat doar cu anumite branduri, a cenzurat joburile în așa fel încât să fie un exemplu de decență și că și-a ales cu mare atenție anturajul și prietenii pentru a nu putea fi inclusă în categoria femeilor cu moravuri ușoare.

„Reclamantă a susținut că imaginea creață de parate nu-i face cinste și nu o reprezintă absolut deloc, nu este o persoană care a intervenit în relația amoroasă a nimănui. Imaginea să se vinde doar brandurilor pe care alege să le reprezinte; astfel, a cenzurat joburile încât să reprezint un exemplu de decentă. A lucrat ani de zile la imaginea fără de pată pe care i-a creat-o, și-a ales cu grijă anturajul și prietenii, tocmai pentru a nu fi inclusă în categoria ușuraticelor prezentate la majoritatea posturilor de televiziune. Însă, toată această muncă de ani de zile a fost spulberată printr-un material al pârâtei persoane juridice și o postare pe contul de socializare a pârâtei”, a declarat avocata Iulianei Luciu în motivarea depusă la dosar.

Ca în cele din urmă instanța să-i dea brunetei dreptate, obligând-o pe Andreea Podărăscu la plata unei despăgubiri morale în valoare de 5.000 de lei:

”Acum ceva vreme am fost efectiv târâtă de o domnișoară într-un linșaj mediatic care m-a obosit psihic și fizic. Mi-am cautat dreptatea în instanță. Chiar dacă suma imputată pârâtei este una simbolică și nu va acoperi niciodată suferința provocata mie si familiei mele. Sentința este una dreaptă. Trebuie să învețe fiecare să gândească înainte să deschidă gura în public și să arunce cu noroi în mod nejustificat.
Multumesc doamnei avocat Luiza Neagu”, a scris Iuliana Luciu pe contul de Facebook.