Ioana-Cuzino.net

Îți mai aduci aminte de Iulian de la Insula Iubirii?

Iulian de la Insula Iubirii, concurentul considerat cel mai timid personaj care a pășit vreodată în Thailanda, s-a schimbat complet! Luat la mișto în sezonul 4 de toți ceilalți concurenți veniți la Purimuntra și ieșit din reality show fără nicio relație legată cu vreo ispită, Iulian este, în prezent, de nerecunoscut.

Iulian Chiru a venit la Insula Iubirii alături de Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Cei doi erau convinși de faptul că nimic nu le poate strica relația, însă lucrurile s-au schimbat radical în momentul în care au ajuns în Thailanda. O apropiere suspectă între Iulian și ispita Irina a făcut-o pe Marinela să răbufnească, să-l înjure și să scoată la iveală detalii interesante din cuplul lor.

Timid și mereu la locul lui, Iulian a rămas în amintirea telespectatorilor ca fiind un băiat extrem de retras. La finalul sezonului 4 al Insulei Iubirii, Iulian și Marinela s-au despărțit, iar viața băiatului s-a schimbat radical.

În prezent, Iulian este complet schimbat. S-a apucat să tragă din greu la sală și arată foarte bine, însă domnișoarele nu stau la coadă în spatele lui! Din câte ne putem da seama din postările pe care Iulian de la Insula Iubirii le publică pe contul său de Instagram, acesta este, în continuare, singur. Sau are o relație pe care nu dorește deloc să o expună în spațiul public. Din băiatul timid, Iulian a devenit un bărbat în toată regula, lucru remarcat și de fanii acestuia.