Ioana-Cuzino.net

Ipoteză-șocantă apărută în mediul online: „A murit la fel ca și câinele bolnav”

O ipoteză-șocantă a apărut în mediul online după moartea Cristinei Țopescu. Mai mulți internauți au susținut că moartea suspectă a vedetei TV ar fi survenit după ce a contractat un virus purtat de cățeii pe care îi adăpostea. Iată mai multe detalii despre acest caz!

Cauza morții nu a putut fi stabilită
Autopsia vedetei a fost finalizată, însă medicii legiști nu au putut stabili cu precizie cauza morții. De aceea, s-au efectuat și niște teste mai ample, ale căror rezultate vor veni de-abia după 2-3 săptămâni. „Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu.

Ipoteză-șocantă lansată în mediul online
Au fost, însă, și voci care au speculat că moartea vedetei TV ar fi survenit după ce aceasta ar fi contractat un virus purtat de cățeii pe care îi salvase de pe străzi. „”Cristina Țopescu a decedat în urmă cu 2 săptămâni în același fel ca și câinele bolnav ce l-a găsit pe stradă și l-a ”înfiat”! Cu siguranță a contactat o boală infecțioasă, posibil parazitară (Toxocara, Echinoccocus…) din păcate nediagnosticată la timp.